New Catrice products 2017

Catrice has published the list of their new products, set to arrive (I think) sometime in February! Lots of exciting things for the bea...Catrice has published the list of their new products, set to arrive (I think) sometime in February! Lots of exciting things for the beauty lovers: they are releasing a liquid gel cushion eyeliner (I know, what?), liquid eyeshadows (yaaasss), really cool cushion liptint-y thingies and ombre lipsticks.

All of my favourites are linked in the Hungarian version of this post but you can find all of the new products on the Catrice website:A múltkori catrice-es bejegyzés után itt van egy újabb, most az érkező termékekkel! Egy csomó ígéretesnek tűnő dolgot hoznak - engem ezek érdekelnek a leginkább:


Imádom az ehhez nagyon hasonló Rimmel Scandaleyes szemhéjfestékemet (amit sajnos más nem lehet kapni), ezek pedig nagyon szép, mindennap hordható színekben érkeznek. Csak a formula legyen jó....


Oké, ez a folyékony gél (?) szemhéjtus annyira nem hoz lázba - egyelőre. Megvárom, hogy mások mit mondanak róla, mert: CUSHION (azt most magyarul párnásra vagy szivacsosra fordítjuk le? Vagy nem fordítjuk le?) SZEMHÉJTUS. Kíváncsi vagyok, na.


Jön egy három-az-egyben ceruza is, amit korrektorként és kiemelőként is lehet használni. Én már régóta szeretnék egy ilyen bőrszínű ceruzát, amit tudok mindenhol használni. A vízvonalra használt essence ceruzám eldolgozhatatlan a bőrön, de ez ígéretesnek tűnik!

Furcsa döntés a Catrice-től, hogy kifuttatják az egyik legkedveltebb rúzscsaládjukat, az Ultimate Stay-t, és behoznak helyette egy ilyen kis furi kétszínű ombré rúzst. Nekem nagyon tetszenek a színei, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.

Jön még pár érdekes dolog rúzsfronton: lesz itt Instant Ajakrúzs Mattító, mindenféle rúzsalap (fekete?) és jópofának tűnő szájkontúrok.

Már megint cushion, ezúttal szájfény-ajakszínező hibrid (szerintem olyasmi lesz, mint a Made to Stay ajaktinták!) - jöhetnek. Ha indokolt lenne, akkor nagyon szívesen megnézném közelebbről a Lip Dresser Shine Stylo Ajakszinezőket is, tetszik ez a vékony design meg minden, de nagyon sok hasonló végeredményt produkáló rúzsom van - szóval ezzel is megvárom a véleményeket. :)

Reménykedjünk, hogy ezek a világosító cseppek sárgás árnyalatúak lesznek, ha már nem hoznak ki egy sárgásabb árnylatot a Liquid HD alapozóból. Érkezik egy sötétítő is, elég jól hangzik a dolog.

Az összes új terméket ide kattintva tudjátok megnézni, itt pedig a kifutó termékeket találjátok.

Nektek hogy tetszik a felhozatal? Én egy folyékony szemhéjfestékre benevezek, hiába tetszenek az újítások, másra nincs szükségem. :)

You Might Also Like

0 megjegyzés

Thank you for stopping by!