The new Classy Cat

Hello and welcome back to a brand new Classy Cat! Brand new because I moved all of the old posts to the Archives (more on that in a secon...

Hello and welcome back to a brand new Classy Cat! Brand new because I moved all of the old posts to the Archives (more on that in a second). I've been toying with the idea of starting a new blog but frankly? It's really hard to come up with a good name that I like -  I bloody love the name The Classy Cat.* I did, however, want to start with a new, empty blog without deleting the old posts - and that is how The Classy Cat Archives was created. It's basically the identical copy of the previous version of the blog where I could import the old blogposts to. You can find a link to the archives in the navigation bar above the header.
While we are there, this beautiful template is from Sora Templates, the header and the logo is by me.

Things are going to change content-wise, most importantly: there will be content. Now that I graduated and things calmed down a lot, I have more time to do actual stuff! I will also make an effort to sort out this langauge problem I have and try to write most post both in English and Hungarian.

Well, that is it for this quick update/re-opening, hope to see you back here soon!

* I might have not made it clear earlier but whenever I use the term Classy Cat, I do not try to describe a classy person or myself. For me, the Classy Cat and the blog is... well, it is a cat. Not literally, but I still think of it as a "pet". It might not make sense to you, dear reader, but it makes perfect sense to me. I came up with the name when creating my tumblr page years ago, and although I want to be a person that others think is classy, the title does not refer to me or a specific person.
Because The Classy Cat is a virtual cat of mine, really.


Sziasztok, ez itt a megújult klasszikusmacska! Ha üresnek tűnik az oldal, az azért van, mert mindent átköltöztettem az Archívumba. Egy ideig gondolkodtam azon, hogy belekezdek egy teljesen új blogba, de nem volt nagyon kedvem új nevet kitalálni, meg a klasszikusmacskánál úgyse tudtam volna kreatívabbat kitalálni. Szerencsére a blogspoton nagyon könnyű tartalmakat importálni, és így a név is megmaradt, meg egy új blogom is lett. Az Archívumot egyébként elérhetitek a fenti menüsorból. 

A blog életében is lesz változás: végre lesznek bejegyzések. A héten hivatalosan is végeztem az egyetemen, ami azt jelenti, hogy végre van egy kis szabadidőm is. Nem mintha eddig nem lett volna, de munka mellett és vizsgaidőszak alatt nem ejtőzhet olyan nyugodtan az ember, mint amikor tényleg nem kell semmire sem készülnie. A másik dolog, amire szeretnék majd figyelni a jövőben (a blogkategóriákon kívül): bejegyzések lefordítása. Elég nehezen veszem rá magam arra, hogy megírjak valamit angolul és magyarul is, de minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy a legtöbb bejegyzést (tartalomtól függően) két nyelven is megírjak. 
Most például egy 20 percet töltöttem azzal, hogy ezt a bekezdést leírjam, és közben azon szórakozom, hogy magamban más hangon olvasom a magyar és az angol mondatokat... Egyébként a bejegyzések angol és magyar része mindig egy kicsit más, szóval amondó vagyok, hogy néha fussatok át mindkét verzión. :)

Azt hiszem, mára ennyi, hamarosan jelentkezem!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Thank you for stopping by!